Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Υπόθεση Πάτρας: Τι κατέθεσε ο ιατροδικαστής που συνέταξε την έκθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, με την 9χρονη Τζωρτζίνα και τον Μάνο Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, με την 9χρονη Τζωρτζίνα και τον Μάνο Δασκαλάκη

Διευκρινιστικές απαντήσεις για το πόρισμα του που έδειξε «θανατηφόρα δηλητηρίαση με κεταμίνη» για την 9χρονη Τζωρτζίνα έδωσε σήμερα στην ανακρίτρια ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης.

Ο κ.Μπουζιάνης ήταν εκείνος που διενήργησε τη νεκροτομή στο άτυχο κοριτσάκι και υπέγραψε  την ιατροδικαστική έκθεση που πρόσφατα υποβλήθηκε στις αρχές.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας «θανατηφόρου δηλητηρίασης από μεγάλη δόση της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνη», στο πρόσωπο και την πλάτη της εντοπίστηκαν  σημάδια  ενώ ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι «σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου».

Η ανάκριση για το θάνατο της 9χρονης, με κατηγορούμενη για τη δολοφονία της τη μητέρα της, οδεύει πλέον προς την ολοκλήρωση της.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Πάτρας: Μυστήριο το φιαλίδιο αίματος της Τζωρτζίνας – ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας μού ζήτησε να την υπερασπιστώ, αναλαμβάνοντας να με πληρώσει