Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Υπόθεση Πάτρας: Δικαστική πραγματογνωμοσύνη από παιδοψυχολόγο διέταξε η ανακρίτρια για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας η ανακρίτρια που ερευνά τη δολοφονία της, θα επιχειρήσει να αντλήσει συμπεράσματα για την ψυχολογία της μικρούλας λίγο πριν από το θάνατο της.

Η 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα διέταξε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνη σε όσες ζωγραφιές του κοριτσιού κατασχέθηκαν στο σπίτι της Πάτρας αμέσως μετά τη σύλληψη της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ζωγραφιές με τις 3 αδελφές αγγελάκια,  το δέντρο-κρεμάλα, το μαύρο κεφάλι της μαμάς της και της Μίνι Μάους και τα σκούρα χρώματα που χρησιμοποιούσε για το σπίτι της η 9χρονη, έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν κάνει παιδοψυχολόγους να μιλήσουν για «κραυγή αγωνίας» του παιδιού.

Τη δικαστική πραγματογνωμοσύνη θα διενεργήσει παιδοψυχολόγος η οποία καλείται να ερμηνεύσει όσα ζωγράφιζε  και να καταλήξει σε συμπεράσματα και ίσως τα μηνύματα που η Τζωρτζίνα ήθελε να στείλει.

Σε δηλώσεις τους σε ΜΜΕ  παιδοψυχολόγοι είπαν πως οι ζωγραφιές  φανερώνουν  συναισθήματα φόβου και αγωνίας.

Διαβάστε επίσης

Ο «τρελός ψήστης» Μάνος Δασκαλάκης: Χαμογελαστός σε μπάρμπεκιου 18 ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Υπόθεση Πάτρας: Το περίεργο τηλεφώνημα της Πισπιρίγκου στον γιατρό ενώ ξεψυχούσε η Τζωρτζίνα