Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΗΠΑ: 68 άτομα έχουν συλληφθεί μετά τη βίαιη εισβολή στο Καπιτώλιο

Η αστυνομία της Ουάσιγκτον έχει προχωρήσει σε 68 συλλήψεις ατόμων αναφορικά με τη βίαιη εισβολή στο αμερικανικό Καπιτώλιο, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ουάσιγκτον, o Ρόμπερτ Κόντι.

«Συνεχίζουμε να έχουμε ακόμη σημαντικό έργο μπροστά μας για να εντοπίσουμε και να οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη οποιονδήποτε από τον βίαιο όχλο για τις πράξεις του», τόνισε ο Κόντι.

Παράλληλα, ένας αξιωματικός της αστυνομίας του Καπιτωλίου που εμπλέκεται σε θανατηφόρο πυροβολισμό χθες στο Κογκρέσο έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα εν αναμονή της έρευνας που διεξάγεται για το περιστατικό, ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Καπιτωλίου Στίβεν Σουντ.

Ο Σουντ δήλωσε ότι η αστυνομία του Καπιτωλίου διεξάγει επίσης «ενδελεχή έρευνα» για την επίθεση στο Καπιτώλιο, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, των πολιτικών και των διαδικασιών ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

FBI: Συλλέγει βίντεο και φωτογραφίες από τις ταραχές στο Καπιτώλιο – Ζητά τη βοήθεια των πολιτών

Άφωνος ο πλανήτης από τα επεισόδια στο Καπιτώλιο με 4 νεκρούς – Τεράστιο πλήγμα για την αμερικανική δημοκρατία

Σοκ στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από την εισβολή στο Καπιτώλιο (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση