Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Η Μέγκαν Μαρκλ διαβάζει στον Άρτσι παραμύθι με αφορμή τα γενέθλιά του (video)

Μέγκαν Μαρκλ

Με αφορμή τα πρώτα του γενέθλια του μικρού Άρτσι, η Μέγκαν Μαρκλ του διάβασε ένα παραμύθι και μάλιστα το βίντεο αναρτήθηκε στην σελίδα στο Instagram Save the Children.

Γιατί εκεί; Ο επίσημος λογαριασμός των Σάσεξ έχει κλείσει μετά την αποχώρηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από την βασιλική οικογένεια.

Η ανάρτηση αναφέρει: «Η Μέγκαν, η δούκισσα του Σάσεξ διαβάζει το ‘Πάπια!Κουνέλι!’ για τα γενέθλια του Άρτσι. Χρόνια Πολλά Άρτσι.! Σας ευχαριστούμε δούκισσα Μέγκαν που μας βοηθήσατε να συγκεντρώσουμε χρήματα για την έκκλησή μας για τις ανάγκες του κορονοϊού».

Η οικογένεια των τριών γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του μικρού Άρτσι στο νέο τους σπίτι στο Λος Άντζελες, αφότου μετακόμισε από το Βανκούβερ του Καναδά. Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος βλέπει τον Άρτσι, μετά την φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο πρίγκιπας Χάρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς .

Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλια του Άρτσι

Οι ευχές για τον μικρό Άρτσι ξεκίνησαν από νωρίς σήμερα το πρωί, με την βασίλισσα Ελισάβετ και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια να του εύχονται για τα γενέθλιά του.