Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετάγγισης των 7.2 τόνων υγραερίου από το βυτιοφόρο, που έπιασε φωτιά το μεσημέρι στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο πριν την Κακιά Σκάλια, σε άλλο βυτιοφόρο, η Αστυνομία έχει αρχίσει την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ πριν από λίγο δόθηκε στην κυκλοφορία η Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, ενώ από το 45χλμ έως το 47χλμ η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Περίπου στις 8.30 το απόγευμα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα ενώ νωρίτερα είχαν δοθεί στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της παλαιάς εθνικής Αθηνών-Κορίνθου.

Παρόλα αυτά αναμένεται να αργήσει η ομαλοποίηση της κίνησης καθώς λόγω του ατυχήματος ένας τεράστιος όγκος οχημάτων ακινητοποιήθηκε και στα δυο ρεύματα τόσο της παλιάς όσο και της νέας Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, με αποτέλεσμα την πολύωρη ταλαιπωρία μεγάλου αριθμού πολιτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αθηνών – Κορίνθου: Άνοιξε η παλαιά εθνική οδός – Ολοκληρώθηκε η μετάγγιση του υγροποιημένου αερίου

Προαστιακός: Προσωρινή τροποποίηση δρομολογίων της γραμμής του Κιάτου