Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την 28η Οκτωβρίου: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

καιρος κακοκαιρια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ προειδοποιώντας για κακοκαιρία με ισχυρά φαινόμενα την 28η Οκτωβρίου.

Για κακοκαιρία που θα προκαλέσει επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε σήμερα, Δευτέρα.

Η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει από αργά το βράδυ της Τρίτης, από τα δυτικά-νοτιοδυτικά της χώρας και η κακοκαιρία αναμένεται να σαρώσει τις περισσότερες περιοχές ανήμερα της εθνικής επετείου.

Το κύμα κακοκαιρίας φέρνει βροχές και καταιγίδες -κατά τόπους ισχυρές- που θα συνοδεύονται από χαλάζι και ενισχυμένους ανέμους.

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία

Από αργά το βράδυ της Τρίτης, η κακοκαιρία θα επηρεάσει:

Τα νησιά του κεντρικού και νοτίου Ιονίου.
Πιθανώς τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου.
Από το πρωί της 28ης Οκτωβρίου θα επηρεαστούν:

Πελοπόννησος
Κρήτη
Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής)
Εύβοια
Από το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου:

Θεσσαλία
Σποράδες
Νότια τμήματα της Ηπείρου
Κυκλάδες
Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας:

Δωδεκάνησα
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
Από το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου:

Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία
Θράκη

Τα έντονα φαινόμενα αναμένεται σταδιακά να εξασθενήσουν από το απόγευμα της Τετάρτης, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική ηπειρωτική χώρα.

Η κακοκαιρία θα υποχωρήσει από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη και από το απόγευμα της Πέμπτης (29-10-20) και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.