Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Έγκλημα πάθους η άγρια δολοφονία της Ρωσίδας blogger;

ρωσιδα μπλογκερ δολοφονια

Ekaterina K.

Η Ρωσίδα blogger προηγουμένως είχε επισκεφτεί τη χώρα μας

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της διάσημης Ρωσίδας blogger, Ekaterina K., η οποία βρέθηκε νεκρή με κομμένο το λαιμό της μέσα σε μία βαλίτσα στο διαμέρισμά της, στη Μόσχα.

Πριν το φρικιαστικό φονικό, η άτυχη κοπέλα απολάμβανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα και την Σαντορίνη.

Μετά το ταξίδι, επέστρεψε στη Μόσχα, ωστόσο οι γονείς της δεν είχαν νεώτερά της, καθώς η ίδια δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, με αποτέλεσμα να στραφούν προς την αστυνομία.

Οι Αρχές ερευνούν τον 32χρονο πρώην σύντροφό της, με τον οποίο η Ρωσίδα blogger είχε πρόσφατα χωρίσει, αλλά και τον νέο σύντροφό της, έναν 52χρονο άνδρα, ο οποίος ακόμη αναζητείται.

Η σορός της Ekaterina βρέθηκε πέντε ημέρες μετά την δολοφονία της, ενώ ως κύριο πιθανό κίνητρο του στυγερού εγκλήματος εξετάζεται, μεταξύ άλλων, η ζήλια.

Όπως αναφέρει η DailyMail, η κοπέλα, που έμοιαζε πολύ εμφανισιακά με την ηθοποιό Όντρεϊ Χέπμπορν, εργαζόταν ως δερματολόγος, αλλά και σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας.

Η 24χρονη κοπέλα, που είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμό ομορφιάς στη χώρα της, είχε αναπτύξει την παρουσία της στα social media με την σελίδα της στο Instagram να είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 80.000 ακολούθους.