Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Επιστρέφει στη Ρόδο ο 19χρονος κατηγορούμενος

Στη Ρόδο αναμένεται να μεταχθεί ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη προκειμένου να καταθέσει για τη νέα καταγγελία βιασμού που αντιμετωπίζει. Σε βάρος του, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά τη νέα καταγγελία μιας 19χρονης με ειδικές ανάγκες η οποία όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα βιασμού από τον 19χρονο λίγες ημέρες, μάλιστα, μετά την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Η διαδικασία έκδοσης εντάλματος ακολουθήθηκε για να μπορέσει να μεταχθεί στη Ρόδο και να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Από το γραφείο του ανακριτή θα περάσει σήμερα και ο 23χρονος, που έχει συλληφθεί για τον βιασμό -μαζί με το 19χρονο αλλοδαπό- της 19χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου του 2018, τρεις ημέρες δηλαδή μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ο 19χρονος Αλβανός μαζί με έναν 23χρονο Ρομά, κατηγορούνται ότι παρέσυραν την κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67%, στην παραλιακή περιοχή Ενυδρείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στα Σεπόλια: Ένας νεκρός από πυρκαγιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτες καταγγελίες: Ληγμένα από το 2017 τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν στο Σύνταγμα (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε νεκρός ο πιλότος