Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Champions League: Με Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

Με την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου, την φιναλίστ του περσινού τελικού Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα κληρώθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού στην κλήρωση για τους ομίλους του Champions League, που πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Οι τρεις ομάδες κληρώθηκαν στον δεύτερο όμιλο.

Η Μπάγερν Μονάχου, η οποία είχε κληρωθεί πέρυσι στον όμιλο της ΑΕΚ, και η Τότεναμ φαντάζουν τα μεγάλα φαβορί για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων, ωστόσο κανείς να προδικάσει την τύχη των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι όμιλοι που προέκυψαν από την κληρωτίδα:

GROUP A: Παρί, Ρεάλ, Μπριζ, Γαλατάσαραϊ.

GROUP B: Μπάγερν, Τότεναμ, Ολυμπιακός, Ερ. Αστέρας.

GROUP C: Μαν. Σίτι, Σαχτάρ, Ντιναμό Ζ, Αταλάντα.

GROUP D: Γιουβέντους, Ατλέτικο, Λεβερκούζεν, Λοκομοτίβ Μ.

GROUP Ε: Λίβερπουλ, Νάπολι, Σάλτσμπουργκ, Γκενκ.

GROUP F: Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Ίντερ, Σλάβια Πρ.

GROUP G: Ζενίτ, Μπενφίκα, Λυών, Λειψία.

GROUP Η: Τσέλσι, Άγιαξ, Βαλένθια, Λιλ.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης βραβεύτηκε ο Ερίκ Καντονά για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Ως καλύτερος τερματοφύλακας της περσινής χρονιάς, ο Άλισον Μπέκερ της Λίβερπουλ, ως καλύτερος αμυντικός, Βίργκιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ, ως καλύτερος μέσος της σεζόν, ο Φράνκι Ντε Γιονκ που πέρσι αγωνίστηκε στον Άγιαξ και φέτος πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα και ως καλύτερος επιθετικός της σεζόν ο Λέο Μέσι.