Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

62χρονη πήγε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα με κλεμμένο βιβλιάριο!

Λαγκάρντ

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται μία 62χρονη Ελληνίδα, η οποία αποφάσισε να κάνει την… τύχη της με ξένα χρήματα, αλλά η πλεονεξία της κόστισε ακριβά, αφού προδόθηκε από τις κατά συρροή… αναλήψεις!

Η 62χρονη επιχείρησε να κάνει αναλήψεις με το βιβλιάριο και την ταυτότητα μιας άλλης γυναίκας που, όπως υποστηρίζει, βρήκε σε δρόμο της Πάτρας. Ωστόσο, ο υπάλληλος της τράπεζας αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού η ίδια γυναίκα είχε κάνει και λίγο νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ανάληψη 450 ευρώ! Έτσι, ειδοποίησε την Αστυνομία και στο υποκατάστημα έφτασαν άνδρες της Ασφαλείας, στους οποίους η 62χρονη αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δεν ήταν η κάτοχος του λογαριασμού, ούτε αυτή που εικονιζόταν στη φωτογραφία της ταυτότητας.

Όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα protothema, αυτό που εξετάζεται τώρα είναι αν η γυναίκα βρήκε πράγματι στον δρόμο τα έγγραφα ή αν τα είχε κλέψει από τη νόμιμη κάτοχο του βιβλιαρίου και της ταυτότητας, η οποία είχε δηλώσει απώλεια.

Η 62χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση τετελεσμένη και σε απόπειρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στη Φλώρινα: 22χρονη φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της