Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Η Τράπεζα Πειραιώς στην 5η έκθεση Food Expo 2018

Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει στην 5η έκθεση Food Expo 2018 που διοργανώνεται από τις 10 έως 12 Μαρτίου 2018  στο Metropolitan EXPO στα Σπάτα, 2 χλμ. μετά το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στον εκθεσιακό χώρο της Τράπεζας Πειραιώς (Hall 01 – Περίπτερο Α02/Β01), εξειδικευμένα στελέχη θα παρουσιάσουν υπηρεσίες, προϊόντα και λύσεις που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες του τομέα της λιανικής τραπεζικής, καθώς και του αγροδιατροφικού τομέα.

Ειδικότερα θα παρουσιαστούν υπηρεσίες διαχείρισης των εισπράξεων και των πληρωμών των εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς και χρηματοδοτικά προγράμματα που παρέχονται με προνομιακούς όρους.

Στις υπηρεσίες διαχείρισης εισπράξεων συγκαταλέγονται οι:

Στις υπηρεσίες τακτοποίησης πληρωμών και υποχρεώσεων για τις επιχειρήσεις συγκαταλέγονται:

Η Τράπεζα Πειραιώς στέκεται δίπλα στις επιχειρήσεις με χρηματοδοτικά προγράμματα μέσα από τα οποία επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση «εργαλείων» που παρέχονται με προνομιακούς όρους από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, όπως  η συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF), συμμετέχοντας στο εγγυοδοτικό εργαλείο COSME και InnovFin καθώς και το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ), στην ενεργοποίηση του Ενδιάμεσου ΤΕΠΙΧ Ι.