Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Και φέτος τα Χριστούγεννα η μαγεία των δώρων είναι στα Public! (video)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα Public, η ελληνική αλυσίδα που αποτελεί το νούμερο 1 προορισμό για δώρα, τα υποδέχονται με μια μεγάλη ποικιλία δώρων σε ευρεία γκάμα τιμών.

Φτιάξε τη λίστα των δώρων σου στα Public και ανακάλυψε την ποικιλία- ευκολία- οικονομία που προσφέρουν στις εορταστικές αγορές σου. Επισκέψου το public.gr ή ένα κατάστημα και απόλαυσε μια εορταστική ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθι.

Οι Καρυοθραύστες, του κλασικού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού και όλη η μαγεία που τους συνοδεύει βρίσκονται και φέτος σε όλα τα καταστήματα Public και μαζί με περιστρεφόμενα carousel, απίστευτα στολίδια, νοσταλγικά αρώματα και αγαπημένη μουσική θα καλωσορίσουν όλη την οικογένεια και θα την ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγεννιάτικων δώρων.

Περισσότερες από 600.000 επιλογές δώρων σας περιμένουν να τις ανακαλύψεις μόνο στα Public: Χριστουγεννιάτικα προϊόντα από 1,49€, προσιτές επιλογές δώρων τεχνολογίας ή ψυχαγωγίας, ή συλλεκτικά δώρα για εξειδικευμένα γούστα, ό,τι κι αν επιλέξεις, θα είναι μοναδικό. Πρόσφερε στους αγαπημένους σου ένα δώρο από τα Public και χάρισε τους χαμόγελα.

Γιατί μόνο τα Public διαθέτουν μια απίστευτη ποικιλία προϊόντων σε μοναδικές τιμές. Ενδεικτικά:

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Μαίρη Συνατσάκη ανακαλύπτει τη μαγεία των δώρων επιλέγει δώρα για τους αγαπημένους της από τα Public. Δες τι επέλεξε!

https://www.youtube.com/watch?v=FQPV_XeeMvE&t=76s

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα στα καταστήματα Public συμπληρώνεται από εκπληκτικά χριστουγεννιάτικα events για μικρούς και μεγάλους! Ενημερώσου για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο blog.public.gr!

Public. Η μαγεία των δώρων είναι εδώ!