Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Φιλανθρωπικό bazaar στο Μουσείο Γουλανδρή

Οι Φίλοι του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, καλούν μικρούς και μεγάλους το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου, 10:30 – 16:00 στο Κέντρο ΓΑΙΑ, Όθωνος 100, στην Κηφισιά. Είσοδος Ελεύθερη, υπάρχει Χώρος Στάθμευσης.

Σας περιμένει το 19ο Πασχαλινό Παζάρι:

Φιλική ατμόσφαιρα, μουσική, πρωτότυπα, χρήσιμα, οικονομικά δώρα, σπιτικές λιχουδιές, βιβλία, φυτά, βιολογικά προϊόντα, το «μικρό μοναστηράκι». Δεκτές και κάρτες. Στον 1ο όροφο, για τα παιδιά θα υπάρχουν οργανωμένα παιχνίδια με ζωντανή μουσική από την Ομάδα Τέχνης ΠΑΡΟΔΟΣ, συμμετοχή 5 € (βλέπε πιο κάτω *). Εγγραφή μελών με μειωμένη συνδρομή.

Συμμετέχει ευγενικά το Μουσικό Σχολείο Ιλίου. Τα έσοδα θα συμβάλουν στην ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου του Μουσείου και των Φίλων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:

το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, την Alpha Bank, το «Δειπνοσοφιστήριον» την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, τις εταιρείες «Υφαντής» και «Chryssinas», τα Φυτώρια: Φωστίνη, Άνθεσις, Μουντάνου και  Χορομίδη.  

(*) Η Ομάδα Τέχνης ΠΑΡΟΔΟΣ θα οργανώσει:

Την ευθύνη της οργάνωσης και εμψύχωσης θα έχουν μέλη της ΠΑΡΟΔΟΥ

Περισσότερα 210-8083289, 210-8015870

www.filoi-gnhm.gr