Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Eurobank: «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους»

Ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Eurobank, κ. Ιάκωβος Γιαννακλής

H Eurobank θέτει στη διάθεση των πελατών της το νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους», που σχεδίασε η ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και πρόσβαση σε κορυφαία νοσοκομεία, εντός και εκτός Ελλάδας, με ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική.

 Το «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους» εντάσσεται στο πλαίσιο των τραπεζοασφαλιστικών λύσεων της Eurobank που προσφέρει, ως ασφαλιστικός πράκτορας, στους πελάτες της και διατίθεται μέσα από τα καταστήματά της. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Eurolife ERB και του Hellenic Healthcare Group (HHG), που είναι ο μεγαλύτερος όμιλος υγείας στην Ελλάδα.

Οι ασφαλισμένοι στο Πρόγραμμα απολαμβάνουν μεγάλο εύρος καλύψεων και παροχών και, μεταξύ άλλων, εξασφαλίζουν:

Επιπλέον, προβλέπει ελεύθερη χρήση σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας, καθώς και σε συμβεβλημένα, μη συμβεβλημένα και δημόσια νοσοκομεία στο εξωτερικό.

Το Πρόγραμμα ανήκει στη νέα γενιά ασφαλιστικών προγραμμάτων, που συνδυάζουν την προσιτή τιμολόγηση ενός Νοσοκομειακού Προγράμματος Περιορισμένου Δικτύου με τα πλεονεκτήματα των, κατά κανόνα ακριβότερων, Προγραμμάτων Ανοικτού Δικτύου, όπως π.χ. την πρόσβαση σε περισσότερες συμβεβλημένες κλινικές. Ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια στην κοινωνική ασφάλιση στην Ελλάδα, συνεκτιμώντας:

Το Πρόγραμμα παρουσιάστηκε σε πελάτες Personal Banking της Eurobank σε ειδική εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου και ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Eurobank, κ. Ιάκωβος Γιαννακλής.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου