Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Εκπτώσεις στα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr. Έως και τις 31 Αυγούστου οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας με έως 48 άτοκες δόσεις, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, όπως προηγμένα smartphones, tablets, smartwatches, smart τηλεοράσεις, laptops, αξεσουάρ κ.ά., επιλέγοντας αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.

Επιπλέον, όσοι κάνουν τις αγορές τους έως και τις 04/08, με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, κερδίζουν 20% €πιστροφή για αγορές 249€ και άνω. 

Ενδεικτικά, μέχρι τις 31/08, οι καταναλωτές θα βρουν:

[1] Οι εκπτώσεις ισχύουν έως 31/08 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

[2] Οι 48 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές προϊόντων 900€ και άνω. Οι 36 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές 500€ και άνω, οι 24 για αγορές 300€ και άνω & οι 12 για αγορές 60€ και άνω και με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.

[3] Όροι και προϋποθέσεις στο www.germanos.gr, στο www.cosmote.gr και στο www.eurobank.gr/episrofi .

[4] Οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

[5] Η προσφορά ισχύει για επιλεγμένους κωδικούς Buds.