Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Δώρο σημαίνει Public: Πάνω από 1.500.000 δώρα τεχνολογίας & ψυχαγωγίας & μια μαγική ατμόσφαιρα μόνο στο Public

Επισκέψου το πιο εντυπωσιακό κτήριο των Χριστουγέννων, το Public Συντάγματος, και ζήσε τη μαγεία των δώρων!

Και φέτος τα Χριστούγεννα το Public φόρεσε τα γιορτινά του για να μας μεταφέρει στη μαγεία των Χριστουγέννων. Με αποκορύφωμα το εντυπωσιακό φωτισμένο κτίριο του Public Συντάγματος το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπέρλαμπρο, φωτιζόμενο  δώρο που στολίζει κέντρο της πόλης, το Public μας καλεί να επισκεφτούμε ένα από τα καταστήματα και το public.gr και να ανακαλύψουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων στη μεγαλύτερη γκάμα τιμών κάνοντας τα πιο απίθανα δώρα στους αγαπημένους μας.

Με μια επίσκεψη στο εντυπωσιακό Public Συντάγματος θα ανακαλύψουμε:

Την εμπειρία Public, συμπληρώνει φυσικά η μεγαλύτερη γκάμα σε δώρα στον μοναδικό one stop shop προορισμό για να ξεμπερδέψουμε εύκολα με τη λίστα των χριστουγεννιάτικων αγορών μας.

Πιο συγκεκριμένα στα καταστήματα Public και στο public.gr θα βρούμε δώρα για εκείνον, για εκείνη, για παιδιά, για εφήβους, για ζευγάρια, για γονείς, για τον παππού και τη γιαγιά ή για νέες μητέρες:

Ανυπομονείς για τα πιο απίθανα γιορτινά δώρα; Δώρο σημαίνει Public.