Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Most Popular

#ανυπομονείς;

Φέτος τα Χριστούγεννα το Public, η Νο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, φόρεσε τα γιορτινά του και στόλισε εντυπωσιακά τα καταστήματά του, για να μας μεταφέρει στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Με αποκορύφωμα το εντυπωσιακό φωτισμένο κτίριο του Public Συντάγματος το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπέρλαμπρο δώρο, το Public μας καλεί να επισκεφτούμε ένα από τα 49 καταστήματα στην Ελλάδα και το public.gr  και να ανακαλύψουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων στη μεγαλύτερη γκάμα τιμών.

Με μία επίσκεψη στον μοναδικό one stop shop προορισμό θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με τη λίστα των χριστουγεννιάτικων αγορών μας. Πιο συγκεκριμένα στα καταστήματα Public και στο public.gr θα βρούμε:

Την παραμυθένια ατμόσφαιρα του Public συμπληρώνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις με ξυλοπόδαρους, ήρωες των παραμυθιών και πολλές ακόμα εκπλήξεις για όλη την οικογένεια.

Ανυπομονείς για τα πιο απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα; Δώρο σημαίνει Public.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Αστεροσκοπείο στο Θησείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με ελεύθερη είσοδο!