Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Portraits.gr

Oprah Winfrey: Από τα όρια της φτώχειας στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους

Ως παιδί, δεν είχε ρούχα και ντυνόταν με σακιά από πατάτες. Η οικογένειά της ζούσε στα όρια της φτώχειας και η μοίρα της φαινόταν προδιαγεγραμμένη. Σήμερα, η καθαρή της αξία είναι περίπου τρία εκατομμύρια δολάρια, ενώ είναι η μοναδική μαύρη γυναίκα στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους των ΗΠΑ. Ο λόγος για την Oprah Winfrey.

Πριν γίνει η ιέρεια των μέσων ενημέρωσης και η ιέρεια της πρωινής ζώνης στην τηλεόραση, έζησε καταστάσεις που πιθανότατα έχουμε δει μόνο σε ταινία.

Τα πρώτα χρόνια της ζωής της, την ανατροφή της είχε αναλάβει η γιαγιά της καθώς η έφηβη μητέρα της έπρεπε να εργαστεί για να βγάλει τα προς το ζην. Όταν έγινε 6 ετών, όμως, μετακόμισε με την τελευταία στο Milwaukee. Εκεί, οι συνθήκες ήταν τρομερές. Η μικρή Oprah πεινούσε και έγινε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, σωματικής και συναισθηματικής βίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr