Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Το Think Tank Παιδείας ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Το πρώτο think tank, το οποίο και αφορά στην Παιδεία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κασσελάκης αναφέρεται στα think tank «που φτιάχνουμε, με ανθρώπους που προέρχονται όχι από το στενό κομματικό πλαίσιο αλλά από εσάς, από την κοινωνία» και παρουσιάζει το πρώτο από αυτά, το Think Tank Παιδείας το οποίο και αποτελείται από 7 πρόσωπα. «Οι άριστοι της κοινωνίας θα βρίσκονται δίπλα μου για να φτιάξουμε ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα δημόσιας παιδείας» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Γιατί η πραγματική παιδεία είναι αυτό που δε θέλει το σύστημα Μητσοτάκη. Γιατί η πραγματική παιδεία δίνει τα εφόδια σε μία κοινωνία να αντισταθεί στην προπαγάνδα, να ρωτήσει, να μάθει, να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή» προσθέτει.

Στο Think Tank Παιδείας συμμετέχουν:

Ακολουθούν, αναλυτικά, τα βιογραφικά τους:

Δείτε την ανάρτηση:

«Σας έχω μιλήσει για τα think tank που φτιάχνουμε, με ανθρώπους που προέρχονται όχι από το στενό κομματικό πλαίσιο αλλά από εσάς, από την κοινωνία. Με ιδιαίτερη χαρά σάς παρουσιάζω το πρώτο, το Think Tank Παιδείας.

Οι άριστοι της κοινωνίας θα βρίσκονται δίπλα μου, για να φτιάξουμε ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα δημόσιας παιδείας.

Γιατί η πραγματική παιδεία είναι αυτό που δε θέλει το σύστημα Μητσοτάκη.

Γιατί η πραγματική παιδεία δίνει τα εφόδια σε μία κοινωνία να αντισταθεί στην προπαγάνδα, να ρωτήσει, να μάθει, να διεκδικήσει μία καλύτερη ζωή», γράφει ο κ. Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης για βασιλιά Κάρολο: Του εύχομαι γρήγορη και πλήρη ανάρρωση

«Ο βασιλιάς έχει καρκίνο»: Σε σοκ η Βρετανία μετά την αποκάλυψη για τον Κάρολο – Ενεργοποιείται ο Γουίλιαμ

Χατζηδάκης: Είμαστε ανοιχτοί σε συζήτηση με τους αγρότες στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της οικονομίας