Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Το σκοπιανό πρακτορείο άλλαξε τις δηλώσεις Ζάεφ μετά τον σάλο

Ζόραν Ζάεφ

Ζόραν Ζάεφ

Άλλαξαν… τα λόγια του Σκοπιανού πρωθυπουργού μετά τον σάλο που προκλήθηκε. Οι προκλητικές δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ  πως τα Σκόπια θα είναι η μοναδική χώρα που θα λέγεται «Μακεδονία» βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών έφεραν τέτοια ταραχή που ανάγκασαν το σκοπιανό πρακτορείο να… διορθώσει τις δηλώσεις.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, το πρακτορείο ΜΙΑ διόρθωσε τις δηλώσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού.

Αρχικά σύμφωνα με το μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο κ. Ζάεφ φέρεται να είπε: «Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι η Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι η Βουλγαρία. Αυτή είναι μόνο η “Μακεδονία” μας και δεν θα υπάρξει άλλη στον κόσμο».

Η διατύπωση άλλαξε και το MIA μεταδίδει πως ο Ζάεφ φέρεται να δήλωσε: «Ενα μέρος της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας βρίσκεται στην Ελλάδα, ένα στη Βουλγαρία και ένα στη χώρα μας και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί».

Σύμφωνα με τον Alpha η διόρθωση των δηλώσεων έγινε μετά από ελληνική διπλωματική παρέμβαση.

Βέβαια, επί της ουσίας, δεν αλλάζει κάτι στη δήλωση του σκοπιανού πρωθυπουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προκαλεί ξανά ο Ζάεφ λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα: Δεν υπάρχει άλλη «Μακεδονία» εκτός από τη χώρα μας