Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Γιούνκερ – Συνάντηση με Τσίπρα και Μητσοτάκη

Γιούνκερ

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ

Με τον τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλόντ Γιούνκερ στα πλαίσια της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Πρόεδρος Γιούνκερ αρχικά θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, έπειτα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στις 12 θα μιλήσει στην ολομέλεια της Βουλής. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος θα συναντήσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ερωτηθείς σχετικά με την ατζέντα του Προέδρου και κατά πόσο η επίσκεψη του σχετίζεται με τις συνεχιζόμενες συζητήσεις για το χρέος, η αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου Νατάσα Μπερτό απάντησε πως κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του Προέδρου στην Αθήνα «τα πάντα θα βρίσκονται στο τραπέζι και η συζήτηση θα αφορά όλα τα ανοιχτά θέματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μικρές μεταβολές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε αναζήτηση τεχνικής λύσης τράπεζες και ΥΠΟΙΚ για τις χρεώσεις των καρτώ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Καυτό» 48ωρο Τσακαλώτου στην Ουάσιγκτον για αφορολόγητο και χρέος