Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μπαράζ επαφών στο Νταβός

Στο Νταβός ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Νταβός ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σημαντικές συναντήσεις θα πραγματοποιήσει και σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στο Νταβός.

Στις 9:00 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με αντικείμενο τα Δυτικά Βαλκάνια, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στο Νταβός της Ελβετίας.

Στις 10:30 θα συναντηθεί με τον Nick Clegg, Πρόεδρο αρμόδιο για Διεθνείς Υποθέσεις της Meta.

Στις 11:00 ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, Dmytro Kuleba.

Στις 11:40 θα επισκεφτεί το Greek House Davos. Στις 12:30 θα λάβει μέρος σε συζήτηση με τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Børge Brende.

Στις 13:00 ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Microsoft, Satya Nadella, και με τον Πρόεδρο της εταιρείας Brad Smith.

Στις 15:30 θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Google για δραστηριότητες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, Matt Brittin.

Στις 16:30 ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει συνέντευξη στο δίκτυο CNN και στη δημοσιογράφο Julia Chatterley.

Στις 16:50 θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Isaac Herzog.

Τέλος, στις 17:10 ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον ιδρυτή και Επίτιμο Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα υλοποιεί και δρομολογεί στρατηγικές επενδύσεις για να αποτελέσει πύλη εισόδου ενέργειας στην Ευρώπη

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για το επίδομα ρεύματος έως 600 ευρώ