Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Στην Ουάσινγκτον ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τον υποδέχθηκε στο Blair House ο Τζορτζ Τσούνης

Κυριάκος Μητσοτάκης - Τζορτζ Τσούνης

Κυριάκος Μητσοτάκης - Τζορτζ Τσούνης

Στις ΗΠΑ για την συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ελληνική κυβερνητική αποστολή στην Ουάσιγκτον και στο εμβληματικό «Blair House», υποδέχτηκε ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ο Τζορτζ Τσούνης.

Η ελληνική πρεσβεία ανέβασε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Twitter με ευχές για μια επιτυχημένη επίσκεψη.

Συγκεκριμένα, η αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα ανεβάζοντας φωτογραφίες από την υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον, αναφέρει: «Καλωσορίσατε πρωθυπουργέ! Ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα τον υποδέχτηκε στην Ουάσινγκτον και το Blair House, στο οποίο κυματίζει η ελληνική σημαία. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για μια επιτυχημένη επίσκεψη».

Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 22:30 (ώρα Ελλάδος).

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε δεξίωση που παρατίθεται προς τιμήν του ίδιου και της συζύγου του, Μαρέβας Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο.