Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στ. Παναγούλης για υπόθεση Σαουδικής Αραβίας: «Καραμπινάτη υπόθεση που μυρίζει μίζα»

Στάθης Παναγούλης

Για μια «καραμπινάτη υπόθεση που μυρίζει μίζα» έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, σχολιάζοντας τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως για την υπόθεση  πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Παραπολιτικά”, ο κ. Παναγούλης ανέφερε πως η υπόθεση αγγίζει βεβαίως και τον Αλέξη Τσίπρα, υπενθυμίζοντας πως υπάρχει νόμος, από το 2011, ο οποίος απαγορεύει μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες.

«Πώς λοιπόν εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία ένας μεσάζων και συγκεκριμένα ονόματι Παπαδόπουλος; Είναι υπόθεση καραμπινάτη. Μυρίζει μίζα. Μυρίζει μίζα όλη αυτή η ιστορία», σχολίασε ο κ. Παναγούλης και συνέχισε εξηγώντας:

«Υπάρχουν τα τηλεγραφήματα, τα διαβιβαστικά του πρέσβη και του προξένου που λένε ξεκάθαρα ότι οι Σαουδάραβες δεν θέλουν να υπάρχει κανένας μεσάζων. Είναι τυχαίο ότι οι προκηρύξεις που έριξε ο Ρουβίκωνας στο Πεντάγωνο έλεγαν να φύγει ο μιζαδόρος υπουργός, να πάει φυλακή όπως ο Άκης, ότι ο Καμμένος δεν κάνει ούτε για αρβυλοφύλακας; Είναι τυχαία όλα αυτά;».

«Είναι άτυπη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ από αγανακτισμένα μέλη για την τροπή που έχει πάρει η κυβέρνηση τα τελευταία τρία χρόνια που κυβερνάει», ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Bloody Monday στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης σαν το Βοναπάρτη, ο Τσίπρας σαν τον Λένιν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα Βούτση σε Φίλη: Η κυβέρνηση εν συνόλω έχει πάρει την ευθύνη για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας