Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: «Κρύβει το πραγματικό του πρόγραμμα»

Για κρυφή ατζέντα κατηγόρησε για μια ακόμα φορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην Πάτρα.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, πάντως δεν είχε βρήκε κάτι αρνητικό να σχολιάσει σχετικά με τα όσα ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, αλλά προτίμησε να ασχοληθεί με όσα – σύμφωνα με την ρητορική της Κουμουνδούρου – επέλεξε να … «αποκρύψει».

«Για άλλη μια φορά, ο κ. Μητσοτάκης φόρεσε το προσωπείο του μετριοπαθούς. Εκφώνησε μια έκθεση ιδεών, ανέφερε διάφορες γενικολογίες, προσπαθώντας να κρύψει το πραγματικό του πρόγραμμα», αναφέρει σχετικά η Κουμουνδούρου.

«Πίσω από το ‘συμβόλαιο εργαζομένων-επιχειρήσεων’, κρύβεται η επταήμερη εργασία, το ‘ξεπερασμένο οχτάωρο’, η κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Πίσω από το ‘θέλουμε ανάπτυξη κι όχι επιδόματα’, κρύβεται η κατάργηση επιδομάτων. Πίσω από την ‘έκρηξη επενδύσεων’, που θα γίνει με έναν μαγικό τρόπο, που μόνο ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει, κρύβονται τα τεράστια ελλείμματα, η θηριώδης ανεργία, η Ελλάδα της ανθρωπιστικής κρίσης που παρέδωσε το κόμμα του, το 2015. Όσο κι αν κοπιάζει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, οι αλήθειες τους ξεφεύγουν», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.