Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. Με πολύπλευρη δραστηριότητα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή, από ανακοπή καρδιάς. Την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ βρισκόταν από χθες στο εργοστάσιό του στην περιοχή του Κρυονερίου, το οποίο απειλήθηκε από την μεγάλη πυρκαγιά στη Βόρεια Αττική. Η σύζυγός του ανησύχησε όταν δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, πήγε στο γραφείο του και τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, ο 61χρονος επιχειρηματίες έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Διαβάστε επίσης

Σοκ: Νεκρός από ανακοπή ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος
Τσίπρας για θάνατο Μίχαλου: Είμαι συγκλονισμένος, πριν από λίγες ώρες είμασταν μαζί στο μέτωπο της φωτιάς
Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές στην Αττική – Ένας εθελοντής πυροσβέστης νεκρός, μάχη με τις αναζωπυρώσεις στον Άγιο Στέφανο