Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σε φιλικό κλίμα το ιδιωτικό δείπνο του Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν (pics)

Το δείπνο μεταξύ των δύο ηγετών ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και η αυτοκινητοπομπή του Ντόναλντ Τραμπ κατευθύνεται πίσω στο ξενοδοχείο οπού διαμένει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Οι συζητήσεις των δύο ανδρών πρόκειται να ολοκληρωθούν αύριο Πέμπτη με την αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας να είναι το βασικό θέμα συζήτησης, αλλά και η ανακήρυξη της λήξης του πολέμου της Κορέας και την άρση των αμερικανικών κυρώσεων να αποτελούν σημαντικά θέματα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Τραμπ αναφέρθηκε στην 20λεπτη συνάντηση που είχε με τον ηγέτη τον Κιμ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Φαντάζομαι τι θα πληρώνατε για να ακούσετε αυτόν το διάλογο. Ήταν καλός», αναφέρει ο Guardian.

Στο δείπνο των δύο ηγετών βρέθηκαν μαζί με τον Τραμπ ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο και ο αναπληρωτής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Μικ Μουλβέινι, ενώ ο μαζί με τον ηγέτη της Βόρεια Κορέας ήταν ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κόμματος της Βόρεια Κορέας, Κιμ Γιονγκ Τσολ και ο υπουργός εξωτερικός της χώρας Ρι Γιόνγκ Χο.

Ακόμα, ο Τραμπ τόνισε ότι, «Η σχέση μας είναι μια πολύ ειδική σχέση», με τον Κιμ να προσθέτει ότι, «Ο έξω κόσμος «παρεξήγησε» τη σχέση ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας την περίοδο που ακολούθησε  μετά την πρώτη σύνοδο κορυφής στη Σιγκαπούρη. Ευελπιστώ πως η σύνοδος κορυφής του Ανόι θα προσφέρει «ένα αποτέλεσμα αποδεκτό από όλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρειος Πάγος: Αντιεισαγγελέας ζητεί την αναίρεση της αθώωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκθεση Κομισιόν: Στον «πάγο» βάζει η κυβέρνηση τις 120 δόσεις σε Εφορία και Ταμεία