Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Προβάδισμα 10,2 μονάδων στη ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση με στοιχείο έκπληξη για τους ανεμβολίαστους

Δημοσκόπηση GPO: 10 μονάδες μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση GPO: 10 μονάδες μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντικό προβάδισμα, όπως φαίνεται, της τάξης του 10,2 μονάδων διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO  για λογαριασμό του OPEN.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO, η διαφορά έχει μειωθεί σχεδόν κατά 3 μονάδες σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση. Παρόλα αυτά, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν φαίνεται να καταφέρνει να αξιοποιήσει αυτή τη φθορά, καθώς παραμένει καθηλωμένη σε ποσοστό κάτω από 24%.

Σε ό,τι αφορά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, η έρευνα της Alco καταγράφει 49% αρνητική εκτίμηση από τους πολίτες, ενώ μόλις το 22% απαντά θετικά σε ό,τι αφορά τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στο κυβερνητικό σχήμα.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε ό,τι αφορά την ερώτηση ποιον θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγράφει ποσοστό 36% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα.

 

Ανεμβολίαστοι

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ερώτημα «τι ψηφίζουν» όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί καθώς 23% φαίνεται να επιλέγει ΣΥΡΙΖΑ και μόλις ένα 7% τη Νέα Δημοκρατία.

Τι ψηφίζουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: Αναμένουμε από την Τουρκία να αλλάξει τη νεο-οθωμανική πολιτική της

Μακρόν (EUMED): Η ΕΕ πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει προκλήσεις και απειλές

Κόντρα κυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ για την e-food – Τι απαντά το υπουργείο Εργασίας