Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πούτιν: Αιχμές κατά της Βουλγαρίας για την καθυστέρηση του TurkStream

Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κατηγόρησε τη Βουλγαρία ότι καθυστερεί εκ προθέσεως την υλοποίηση του ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου TurkStream στο έδαφός της και προειδοποίησε πως η Μόσχα θα βρει τρόπους να παρακάμψει τη Βουλγαρία αν χρειαστεί.

Ο Πούτιν, μιλώντας στο Σότσι έπειτα από συνομιλίες με τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτις, αναφέρθηκε και στο θέμα της «Δύναμης Διαστήματος» που ετοιμάζει ο Τραμπ. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες αναπτύσσουν ταχύτατα τις στρατιωτικές τους δυνάμεις για ενδεχόμενες επιχειρήσεις στο διάστημα και πως η Ουάσινγκτον βλέπει πραγματικά το διάστημα ως ένα ενδεχόμενο θέατρο πολέμου.

Ο Πούτιν, που μιλούσε στην πόλη Σότσι της Μαύρης Θάλασσας στη νότια Ρωσία, είπε πως η Μόσχα αντιτίθεται κατηγορηματικά στη στρατιωτικοποίηση του διαστήματος, αλλά οι κινήσεις των ΗΠΑ σημαίνουν πως η Ρωσία πρέπει να αναπτύξει περαιτέρω τον δικό της διαστημικό τομέα.