Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών βάζει ο Αλ. Τσίπρας

αλεξης τσιπρας αμπου νταμπι

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Άμπου Ντάμπι

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έβαλε “φρένο” στα σενάρια για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών από την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Άμπου Ντάμπι, όπου και βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου με αφορμή τη διάσκεψη για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Ο κ. Τσίπρας, αφού αναφέρθηκε σε ορισμένες χώρες που έχουν εκλογές το προσεχές διάστημα, είπε χαρακτηριστικά πως “Η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές, είναι η Ελλάδα”, ενώ, σε συνομιλία που είχε με τους Έλληνες δημοσιογράφους, στο περιθώριο της διάσκεψης και εν μέσω των διμερών επαφών του, ο πρωθυπουργός μίλησε για το επενδυτικό ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την Ελλάδα και τις προοπτικές αναβάθμισης της συνεργασίας και των οικονομικών σχέσεων των δύο πλευρών.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη διμερή συνάντηση που είχε με τον Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο συζήτησαν μεταξύ άλλων και για τη δεύτερη αξιολόγηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το παιχνίδι χοντραίνει! “Documento” για Φ. Γεννηματά: “Η κ. Γεννηματά σκούζει πολλή ώρα πριν της πατήσεις την ουρά”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Αλ. Τσίπρας συνάντησε τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πολέμος κατά Βαξεβάνη: Μετά τη Φ. Γεννηματά και ο Γ. Παπανδρέου καταθέτει αγωγή κατά του “Documento”