Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γεωργιάδης για Καμμένο: Είναι λάθος που αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα

Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης

Για τον Πάνο Καμμένο και τη συνήθειά του να αλλάζει «τις στολές σαν τα πουκάμισα» μίλησε  ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Αμυνας, Αδωνις Γεωργιάδης.

«Το ότι αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα είναι λάθος. Η στολή δίνεται σε κάποιον που έχει κοπιάσει πάρα πολύ για αυτήν, με θυσίες, με κόπους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Real FM.

Και πρόσθεσε: «Προτιμώ που είναι ο Καμμένος εκεί, από το να είχα κανέναν Συριζαίο περίεργο στο υπουργείο Αμυνας. Ο Καμμένος έχει εθνικές ευαισθησίες, δεν είναι άπατρις. Πιστεύω ότι σέβεται τις Ενοπλες Δυνάμεις, αγαπάει τη στολή» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Το μόνο επικίνδυνο με τον Καμμένο είναι ότι επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και παρορμητικός πρέπει να είναι προσεκτικός. Αυτή η θέση θέλει έναν άνθρωπο προσεκτικό».

Ερωτηθείς για το εάν θα βοηθήσει τον κ. Καμμένο ως τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Οσοι περιμένουν κοκορομαχία με τον Καμμένο από την πλευρά μου αποκλείεται. Η εθνική άμυνα δεν είναι χώρος για κοκορομαχία. Οπου μπορεί η ΝΔ να είναι χρήσιμη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για τους αξιωματικούς μας, για το πολιτικό προσωπικό, για τους κατώτερους αξιωματικούς, για τους οπλίτες, η ΝΔ θα είναι μαζί τους για να τους βοηθήσουμε, δεν θα είναι για να κάνει φασαρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Φως» από τη ΔΕΗ για νέους διακανονισμούς οφειλών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιγάρα, καφέδες, καύσιμα… Οι νέοι φόροι «φωτιά» στην τσέπη μας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν οι δωροκάρτες χαρίζουν σε startup εταιρείες κέρδη δεκάδων εκατομμυρίων