Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τι συμβαίνει με την «μαύρη χήρα» Φρανσουάζ Αμοιρίδη; Και ο πρώτος σύζυγος της είχε σκοτωθεί σε τροχαίο

Φρανσουάζ Αμοιρίδης

Λίγο μετά το τραγικό φινάλε στην υπόθεση εξαφάνισης του Έλληνα πρέσβη στο Ρίο, Κυριάκου Αμοιρίδη, ο οποίος και βρέθηκε νεκρός, οι αρχές της Βραζιλίας αποφάσισαν να ξανανοίξουν τον φάκελο του θανάτου του πρώτου συζύγου της χήρας Φρανσουάζ που σκοτώθηκε μυστηριωδώς σε τροχαίο.

Αμοιρίδης
Ο πρώην σύζυγος της Φρανσουάζ Αμοιρίδης & η «μαύρη χήρα»

Την ίδια ώρα, βραζιλιάνικα ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι ο Έλληνας πρέσβης σκόπευε να χωρίσει τη σύζυγό του. Η Φρανσουάζ Ολιβέρια-Αμοιρίδης φέρεται, αμέσως μετά την αποκοπή πρόσβασης στην περιουσία του να αποφάσισε να τον δολοφονήσει με τη βοήθεια του εραστή της.

Ο 59χρονος πρέσβης βρέθηκε νεκρός στις 30 Δεκεμβρίου και ενώ ήταν αγνοούμενος για πέντε ημέρες. Η σορός του βρέθηκε απανθρακωμένη, μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο το οποίο είχε νοικιάσει για τις μετακινήσεις του στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου.

Ο άτυχος πρέσβης & η Φρανσουάζ Αμοιρίδη

Ο εκλιπών κηδεύτηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη δημοσία δαπάνη με τιμές εν ενεργεία υπουργού και η σορός του ενταφιάστηκε σε ατμόσφαιρα οδύνης στα κοιμητήρια της Αναπαύσεως του Κυρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλέξης Μάρδας: Ο βουβός πόνος του «άγνωστου» γιου του στην κηδεία- Σήκωσε στους ώμους το φέρετρο (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τίτλοι τέλους για την Ελένη Μενεγάκη – Το αντίο της παρουσιάστριας on camera (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πρώτο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στον ΔΟΛ (υπό την ηγεσία του Β. Μουλόπουλου) «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τρία γουρουνάκια…».