Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Think tank Eurasia Group: “Οι επόμενες εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν…”

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η ανάλυση του γνωστού think tank Eurasia Group για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Ειδικά, στο σημείο εκείνο που αναφέρει τις εκλογές αλλά και την στάση που πιθανότατα θα κρατήσει ο Αλέξης Τσίπρας το επόμενο χρονικό διάστημα….

Ειδικότερα και όπως αναφέρει, ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση τις τελευταίες εβδομάδες. “Δεν αποκλείεται η πιθανότητα ο κ. Τσίπρας να επιλέξει το δρόμο των εκλογών” αναφέρει χαρακτηριστικά, τις οποίες η ανάλυση του think tank τις προσδιορίζει για το φθινόπωρο.

Σημειώνει δε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές, αλλά θα περιορίσει τις απώλειές του, συντηρώντας την ελπίδα να ανακάμψει σε επόμενη αναμέτρηση.

Τέλος, σημειώνει πως η ψαλίδα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης μίκρυνε σε τελευταίες δημοσκοπήσεις, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί. Σε κάθε περίπτωση η επίτευξη συμφωνίας θα δώσει μία νέα πνοή στην κυβέρνηση, εξασφαλίζοντάς της έτσι παραπάνω χρόνο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απειλές: Έρχονται μαύροι κύκνοι για τους επενδυτές

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Φόροι και εισφορές «κλέβουν» το 60% – 70% του εισοδήματος μας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια ακίνητα και υπόχρεοι απαλλάσσονται από τον ΤΑΠ (τέλος ακίνητης περιουσίας)