Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σάλος στο δήμο Αθηναίων – Υπάλληλος απαγόρευσε την είσοδο σε άστεγο λόγω… ωραρίου (video)

δήμος

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων αυθαίρετα έκλεισε Λέσχη Φιλίας, που λειτουργούσε ως θερμαινόμενος χώρος για τους άστεγους, επικαλούμενος λήξη του ωραρίου του.

Το περιστατικό έγινε γνωστό, μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Θέμης Βασαρμίδης, ιδιοκτήτης πολυχώρου εκδηλώσεων. Ο Δήμος έχει κινήσει ήδη διαδικασία αναζήτησης πειθαρχικών ευθυνών.

Σε επικοινωνία του LiFO.gr με το Δήμο Αθηναίων, εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής υποστήριξε ότι ο υπάλληλος λειτούργησε αυθαίρετα και δεν ειδοποίησε κανέναν, επικαλούμενος πως είχε πιάσει χιόνι και δεν ήξερε πως θα γυρνούσε στο σπίτι του.   Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο χώρος φιλοξενίας να παραμείνει κλειστός για περίπου μία ώρα, από τις 22.30 έως τις 23.30 τη νύχτα.   Όταν το θέμα πήρε δημοσιότητα, ο υπάλληλος ειδοποίησε τις αρμόδιες δομές και ένας άλλος υπάλληλος πήγε και άνοιξε ξανά το χώρο.   Ο Δήμος Αθηναίων, που θεωρεί την ενέργεια του υπαλλήλου πολύ σοβαρό παράπτωμα, διερευνά το πόσοι άστεγοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στη Λέσχη Φιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φοροελέγχοι με άνοιγμα λογαριασμών : Δεύτερο χτύπημα από τη δικαιοσύνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Νέα παράταση, διπλάσια πρόστιμα – Ποια οχήματα εξαιρούνται

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευκλείδης: το θεώρημα των αργόσχολων