Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και άνοδος θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα Παρασκευή

καιρός

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου), 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως τους 20 βαθμούς Κελσίου), 9 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 11 έως 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενισχυόμενοι στο Κεντρικό Αιγαίο σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι σε μέτριους 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση αργότερα.

Δείτε περισσότερα στο meteo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Think about it: Η κόρη της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, σε ρόλο μοντέλου για τον οίκο Dolce & Gabbana

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Παππάς: Βγήκε στην αγορά για καράβια;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Οι big business της κυβέρνησης με την Lockheed Martin και ο Ντένης Πλέσσας – Πού χάθηκε ο Φίλης;