Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Χωρίς Μετρό, ηλεκτρικό και Τραμ την Τετάρτη και την Παρασκευή

μετρό

Πιο έντονες γίνονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ (Μετρό-ΗΣΑΠ-Τραμ), οι οποίοι ζητούν να μην προχωρήσει η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών μειώνοντας -όπως υποστηρίζει το Σωματείο- τα έσοδα της Εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες.

Την Τετάρτη 1η Μαρτίου και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 έχουν αποφασιστεί νέες 24ωρες απεργίες σε Μετρό, ηλεκτρικό και Τραμ.

«Είναι προφανές ότι αυτή η ρύθμιση αποτελεί το ‘δούρειο ίππο’ για να διευκολύνει τα σχέδια των δανειστών ώστε να ιδιωτικοποιηθεί, ευκολότερα, η ΣΤΑ.ΣΥ.

Οι αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνουν δημόσιες, παρέχοντας κοινωνικό έργο με όσο το δυνατόν δικαιότερη και φθηνότερη τιμολογιακή πολιτική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Βακάκης: Ποιος ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη του γίγαντα των παιχνιδιών Jumbo, που οδηγούσε τη μοιραία porsche (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα με την Porsche

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο γιος του επιχειρηματία Απόστολου Βακάκη (Jumbo) ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche (video σοκ)