Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Απίστευτο! Η Άγκυρα τώρα ζητά και τα ρέστα από την Αθήνα για τις προκλήσεις τους στο Αιγαίο

binali yildirim

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Binali Yildirim

Τα… ρέστα από την Αθήνα για την ένταση που προκαλεί στο Αιγαίο ζητά η Άγκυρα, με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ, να εξαπολύει πυρά εναντίον της Ελλάδας.

«Για το θέμα στο θέμα της Ελλάδας, των νησιών, των γραμμών μας στο Αιγαίο η στάση μας είναι πολύ καθαρή. Δεν γίνεται η παραμικρή υποχώρησή μας. Και δεν τρομάζουμε στις προκλήσεις. Λίγα λόγια, πολλή δουλειά, αυτή είναι η αντίληψή μας», είπε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα

Αναφορικά με το θέμα της μη έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών από την Ελλάδα, τους οποίους η Άγκυρα κατηγορεί ως πραξικοπηματίες ο κ. Γιλντιρίμ δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι γείτονάς μας, αν τους φίλους σας τους επιλέγετε τους γείτονές σας δεν τους επιλέγετε. Ο Γιλντιρίμ είπε ότι είναι βασικό να περνάς καλά με τον γείτονες σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνεις υποχωρήσεις».

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι όσο για την Ελλάδα όσο και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες η Τουρκία είναι ένα καλό πολιτικό υλικό. «Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας το δίκαιο του άλλου», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ελλάδα διχάζει τη γερμανική Αριστερά – Το Die Linke «άδειασε» την αντιπρόεδρο του που ζητά Grexit

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντοκουμέντο: Οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας φακελώνουν Έλληνες και πολίτες άλλων 38 χωρών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τουρκία: Στις 16 Απριλίου το δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση