Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πικραμμένος για Novartis: «Φαρσοκωμωδία με κακό συγγραφέα, ηθοποιούς και κακό σενάριο»

Παναγιώτης Πικραμμένος

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, σχετικά με την υπόθεση Novartis και την προσωπική του περιπέτεια, η οποία έληξε καθώς οι καταγγελίες που τον αφορούσαν ετέθησαν στο αρχείο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πικραμμένος δήλωσε ανακουφισμένος αλλά όχι χαρούμενος, υπογραμμίζοντας ότι «η χαρά θα έρθει όταν θα λήξει αυτή η ιστορία για όλους τους εμπλεκόμενους» ενώ αναφερόμενος στα δικά του προσωπικά συναισθήματα είπε ότι αυτή η περιπέτεια του προκάλεσε έκπληξη, οργή και αγανάκτηση, συμπληρώνοντας ότι «δοκιμάστηκαν οι αντοχές και η υπομονή μου».

Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν θα σταματήσει να ψάχνει πως έγινε η εμπλοκή του ονόματός του, μέχρι να βρει την αλήθεια.

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η υπόθεση Novartis είναι «μια φαρσοκωμωδία με κακό συγγραφέα, ηθοποιούς και κακό σενάριο».

Μάλιστα, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η έρευνα στήθηκε από πολιτικούς οι οποίοι επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την πραγματική διαφθορά που υπάρχει στον κλάδο του φαρμάκου για να πλήξουν αντιπάλους τους, ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές και για τους δικαστές που χειρίστηκαν την υπόθεση. Συγκεκριμένα τόνισε ότι οι δικαστικοί λειτουργοί θα έπρεπε να είχαν πολύ περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή τους για να προχωρήσουν.

Αυτή η υπόθεση αφήνει ένα δηλητήριο σε όλη την ελληνική κοινωνία. Πλέον κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βούτσης για Novartis: Η Δικαιοσύνη αποδέχθηκε την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για αδικήματά «επ’ ευκαιρία»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΙΝΑΛ: Ψεύτες, προβοκάτορες και πανικόβλητοι στο Μαξίμου μετά το φιάσκο Novartis