Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ελλάδα

Πέτσας για αποκαλύψεις Καλογρίτσα: Περιμένουμε τις απαντήσεις Τσίπρα για τα εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια

Στέλιος Πέτσας

«Δεν ήξερε τίποτα;», διερωτάται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για τις αποκαλύψεις του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα ζήτησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό να απαντήσει για το αν ήξερε όσα συνέβαιναν με τον Νίκο Παππά.

Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό για τα όσα γίνονταν επί διακυβέρνησής του.

Ολόκληρη η δήλωση του Στέλιου Πέτσα έχει ως εξής:

«Πριν βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό όσα γίνονταν στο «μαγαζί», όπως έλεγε ο κ. Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων ανατριχιαστικών για τη Δημοκρατία μας πληροφορούνται οι Έλληνες.

Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για εικονικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ ή όλα γίνονταν με την έγκρισή του για να δημιουργήσει καθεστώς;

Αντί να λέει λόγια του αέρα, περιμένουμε σήμερα τις απαντήσεις του».