Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δικαιωμένος δηλώνει ο Πάνος Καμμένος μετά το Eurogroup για το όχι στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ

Καμμένος

Πάνος Καμμένος Ετών 52. Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Με μια πανηγυρική ανάρτηση στο Twitter o Πάνος Καμμένος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του Eurogroup, δηλώνοντας δικαιωμένος για την απόφασή του να στηρίξει την κυβέρνηση στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ προκειμένου να μην υπογραφεί η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες.

«Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε. Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε πάση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες» αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται πως οι ΑΝΕΛ θεωρούν πως η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι μεν «εθνικά επιζήμια», ωστόσο καταψήφισαν την πρόταση μομφής προκειμένου να μην πέσει η κυβέρνηση και να παραμείνουν οι ίδιοι στην εξουσία, με αποτέλεσμα η συμφωνία να υπογραφεί κανονικά.