Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Π. Λιαργκόβας: Η λιτότητα θα εξακολουθήσει και μετά το τέλος του μνημονίου

Λιαργκόβας

Παναγιώτης Λιαργκόβας, τέως επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

Η Ελλάδα θα βγει και από την στενή εποπτεία των ξένων, αλλά θα μπει στην εποπτεία των αγορών, τόνισε μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» ο Παναγιώτης Λιαργκόβας. «Εκεί θα δίνουμε καθημερινά εξετάσεις και θα πρέπει να εφαρμόζουμε αυτά που έχουμε πει ότι θα γίνουν, γιατί οι αγορές είναι αμείλικτες», επισήμανε ο επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής.

Ο κ. Λιαργκόβας ξεκαθάρισε πως  ακόμα και μετά τη λήξη του μνημονίου θα εξακολουθεί να υπάρχει η λιτότητα. Παράλληλα, υπενθύμισε τον κίνδυνο για το μέγεθος που έχουν πάρει τα «κόκκινα» δάνεια, σημειώνοντας πως πρέπει γρήγορα να υπάρξει ρύθμιση για να αρχίσουν να πληρώνουν οι κακοπληρωτές.

Ο κ. Λιαργκόβας επεσήμανε ότι «4ο μνημόνιο δεν θα υπάρξει και δεν πρόκειται να υπάρξει άλλος δανεισμός από τους ξένους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Π. Λιαργκόβας: Υπερβολική και άδικη η φορολογία στην Ελλάδα – Πώς θα γυρίσουμε σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» Στουρνάρα: Δεν είναι εγγυημένη η έξοδος από το μνημόνιο-Θα χρειαστεί «προληπτικό πρόγραμμα στήριξης»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  HSBC για Ελλάδα: Αδύνατο το «clean exit» χωρίς ελάφρυνση του χρέους