Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Όταν ο Τσοχατζόπουλος είχε πέσει θύμα επίθεσης από τον Στεφανάκο

Άκης Τσοχατζόπουλος

Άκης Τσοχατζόπουλος

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε απασχολήσει τον Αύγουστο του 2016 τα μέσα όταν κατηγορήθηκε ότι ξυλοκόπησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού. Θύμα επίθεσης από τον Στεφανάκο φέρεται να είχε πέσει λοιπόν ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος,ενώ όπως είχε  αναφέρει τότε ο δικηγόρος του κ. Τσοχατζόπουλου, για το επεισόδιο, είχε γίνει αναφορά στη διεύθυνση και την εισαγγελία των φυλακών και στο υπ. Δικαιοσύνης. Επί της ουσίας, ο δικηγόρος του Α. Τσοχατζόπουλου είχε διαψεύσει τις πληροφορίες περί “ξυλοδαρμού” και έκανε λόγο για ένα απλό περιστατικό.Και ο συνήγορος του Βασίλη Στεφανάκου, είχε διαψεύσει το δημοσίευμα, το οποίο χαρακτηρίζει “λιβελλογράφημα” και “ρυπαρογράφημα”.

Τι είχε δηλώσει για το περιστατικό ο Στεφανάκος

«Δεν τον άγγιξα. Δεν θα χτυπούσα ηλικιωμένο» ήταν οι δηλώσεις του βαρυποινίτη. Ο Βασίλης Στεφανάκος σημείωνε για το περιστατικό χωρίς ουσιαστικά να το δέχεται «Λογοφέραμε αλλά δεν τον άγγιξα. Δεν θα χτυπούσα ποτέ έναν ηλικιωμένο άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να είναι ενοχλητικός».

Σχετικά με τη μεταφορά του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο νοσοκομείο, ο Βασίλης Στεφανάκος, είχε υποστηρίξει: «Αυτά είναι αστεία και μόνο που ακούγονται. Το ίδιο βράδυ ο Άκης τριγυρνούσε μέσα στην πτέρυγα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βασίλης Στεφανάκος: Τι είχε δηλώσει για τους βαρυποινίτες και τον Χρ. Ξηρό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποίος ήταν ο Βασίλης Στεφανάκος που δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι