Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ελλάδα

Νίκος Βούτσης: Όλοι θα έχουν το ρόλο τους μετά τις εκλογές

Βούτσης

Νίκος Βούτσης, πρόεδρος της Βουλής

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Νίκος Βούτσης το πρωί της Κυριακής, περίπου στις 9. Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, ο Νίκος Βούτσης μίλησε για γιορτή της Δημοκρατίας, όπου συμμετέχουν 70 χιλιάδες συμπολίτες μας, άνδρες και γυναίκες, ισόποσα, ως υποψήφιοι.

Ο Νίκος Βούτσης τόνισε πως οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για την Ευρώπη και εξαιρετικά σημαντικές για τις περιφέρειες και τους δήμους.

Ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε πως, κατά γενική ομολογία, η χώρα βγαίνει από τις μνημονιακές δεσμεύσεις της και κατ΄ επέκταση από την κρίση, συνεπώς τα θέματα ανάπτυξης, περιβάλλοντος και οικονομίας θα είναι στην πρώτη γραμμή.

Όλοι θα έχουν το ρόλο τους μετά τις εκλογές, επισήμανε ο Νίκος Βούτσης, ενώ κάλεσε τους ψηφοφόρους να κάνουν προοδευτικές επιλογές για να φύγει η χώρα από τα μοντέλα που οδήγησαν στην κρίση.