Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας είχε το plan B από το 2012

Βαρουφάκης

Γιάνης Βαρουφάκης

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε προετοιμάσει το ενδεχόμενο για το plan Β από το 2012, δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος φάνηκε αμετάκλητος σχετικά με το παράλληλο σύστημα πληρωμών.

«Τα είχα καταθέσει στον Τσίπρα από το 2012» δήλωσε στον Alpha 9,89 ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Όπως είπε, επρόκειτο για το plan Β της κυβέρνησης σε περίπτωση που κατέρρεε η διαπραγμάτευση. Υπογράμμισε μάλιστα πως το συγκεκριμένο σχέδιο πρέπει να το έχει και ο κ. Μητσοτάκης εάν εκλεγεί και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ας με καλέσει η ΝΔ στα κομματικά της όργανα να με εξετάσει…».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να συσταθεί εξεταστική, ο Γ. Βαρουφάκης τόνισε πως είναι πρόθυμος να αποδεχτεί κάθε είδους έρευνα.

«Ας γίνει εξεταστική, ειδικό δικαστήριο ή στρατοδικείο, να μπουν τα χαρτιά στο τραπέζι», είπε για το αίτημα της ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι κρύβεται πίσω από την άρνηση της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιάνης Βαρουφάκης: Τι κρύβεται πίσω από την υστερία για το παράλληλο σύστημα πληρωμών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: Πώς το Μαξίμου επιχειρεί να απαξιώσει την Βαρουφακειάδα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καταργεί ξανά τις πανελλαδικές ο Γαβρόγλου – Άγρια κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεία