Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τζανακόπουλος: Πιθανή η λύση αύριο στο Eurogroup της Μάλτας

Τζανακόπουλος

Δημήτρης Τζανακόπουλος

Αν κάποιοι ανακαλύψουν νέα κολλήματα στη διαπραγμάτευση, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα ζητήσουμε έκτακτη σύνοδο κορυφής, ωστόσο ο κ. Τζανακόπουλος, υποστήριξε ότι αυτό δεν θα χρειαστεί.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Δ. Τζανακόπουλος είπε ότι είναι πιθανή η εξεύρεση λύσης στο αυριανό eurogroup στη Μάλτα.

“Θεωρώ ότι τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε μια πολύ θετική εξέλιξη, αύριο. Νομίζω ότι όλοι έχουν συνειδητοποιήσει στην Ευρώπη ότι η Ελλάδα έχει πετύχει εντυπωσιακά δημοσιονομικά αποτελέσματα. Για πρώτη φορά είμαστε σε πορεία ολοκλήρωσης του προγράμματος” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στις αναφορές Τσίπρα σε έκτακτη σύνοδο κορυφής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως η κυβέρνηση επιθυμεί την εξεύρεση λύσης και πως ο Πρωθυπουργός εξήγησε ότι εάν κάποιοι επιχειρήσουν εκ νέου να βάλουν κολλήματα τότε θα πρέπει η λύση να αναζητηθεί σε στο ανώτερο επίπεδο.

Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πορεία, είπε ο κ. Τζανακόπουλος, το ίδιο ισχύει και σήμερα, εάν κάποιοι βάλουν κόλλημα τότε η χώρα θα ζητήσει έκτακτη σύνοδο, τονίζοντας ωστόσο ότι προς το παρόν υπάρχουν ελπίδες για λύση στη σύνοδο των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σήμερα η δημοπρασία της γραμμής «4» του μετρό – Το καλοκαίρι του 2018 αναμένεται ο ανάδοχος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλλας, Γερμανός, Μηνά, Κόουπ: Τέσσερις επιχειρηματίες κόντρα στη μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίκυ Σταμάτη: «Γιορτάζουμε σήμερα εγώ και ο γιος μου»