Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τσίπρας: Ανάγκη για ισχυρό προϋπολογισμό της ΕΕ με προτεραιότητα την κοινωνική Ευρώπη

Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας

Να υπάρξει ισχυρός προϋπολογισμός για την ανάπτυξη ζήτησε από τον επίτροπο Έντιγκερ ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών ο Ευρωπαίος Επίτροπος Προϋπολογισμού και Ανθρωπίνων Πόρων, Γκύντερ Έτινγκερ, ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον προϋπολογισμό της Ένωσης στην επόμενη περίοδο.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ένας ισχυρός προϋπολογισμός με προτεραιότητα στη χρηματοδότηση της σύγκλισης, της ανάπτυξης, της κοινωνικής Ευρώπης, καθώς και για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ΕΕ.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε πως η Ελλάδα θα συμβάλει αποφασιστικά και εποικοδομητικά στη συζήτηση για τον νέο προϋπολογισμό της ΕΕ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας: Επιδότηση για τους εργοδότες που θα μετατρέψουν την απασχόληση με μπλοκάκι σε μισθωτή εργασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας για δικαστές: «Αντί να βοηθούν, προστατεύουν τους εργοδότες» (pics- video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ κατά Τσίπρα: Θριαμβολογεί πάνω στα ψέματα και τα συντρίμμια