Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τραγωδία: Νεκρός νεαρός ποδοσφαιριστής από τροχαίο

τροχαίο

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κόσμος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα έπειτα από την είδηση θανάτου ενός 19χρονου ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Δαφνίου Παναγιώτης Κουτσoβασίλης άφησε την τελευταίου του πνοή στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο στην Εθνική οδό Σπάρτης – Γυθείου.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα Κυριακή το πρωί στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος  Παναγιώτης συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο από το αντίθετο ρεύμα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο άτυχος 19χρονος με καταγωγή από το Δαφνί Λακωνίας, στο οποίο επέστρεφε από την Σπάρτη, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ οι τέσσερις επιβάτες του άλλου οχήματος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι.

Ο εκλιπών θεωροείτο από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του και μάλιστα λίγες ώρες νωρίτερα, το Σάββατο (23/9), είχε αγωνιστεί στη νίκη επί του Α.Ο. Κροκεών για το Κύπελλο Λακωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βέλγος φωτορεπόρτερ προς Αυλωνίτου: Ανοησίες τυχαίων πολιτικών όσα αναφέρουν περί photoshop

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H διαβόητη σπείρα της Μυκόνου, η λεία των χιλιάδων ευρώ από βίλες και ο αρχηγός

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζωή Λάσκαρη: Η οικογένεια και οι φίλοι της θυμήθηκαν την ηθοποιό στο 40ημερο μνημόσυνο (pics)