Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στο Α.Τ. Ομονοίας βρέθηκε ο εξαφανισμένος γιατρός Γιώργος Φιλιππάκης

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με νεκρό έναν 19χρονο και δύο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι

Σωός και αβλαβής εμφανίστηκε στο Α.Τ. Ομονοίας ο 43χρονος καρδιοχειρουργός Γιώργος Φιλιππάκης, η εξαφάνιση του οποίου είχε προκαλέσει απορίες στο πανελλήνιο, τέσσερις ημέρες πριν, από το απόγευμα της Δευτέρας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, λοιπόν, εντελώς ξαφνικά, ο 43χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ομονοίας, χωρίς ο λόγος να έχει γίνει γνωστός. Η μοναδική του δήλωση, στο τμήμα, ήταν πως είναι καλά και χωρίς τραυματισμό.

Είχε χαθεί από την περασμένη Δευτέρα, χωρίς κανένας να ξέρει που βρίσκεται και χωρίς να μπορεί να επικοονωνήσει. Η μητέρα του, είχε δηλώσει στο protothema.gr: «Δεν είχε κάποιο λόγο να φύγει, δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε και η γυναίκα του απορεί». Όπως είπε στην συνέχεια, είχε ενημερώσει την μητέρα του ότι θα πάει στην Ρόδο: «Θα ερχόταν σε εμάς. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στην Ακράτα».

Ακόμη, ερωτήματα γεννά και το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, στο ύψος της Ακράτας, στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ, την στιγμή που εκείνος είναι στην Ομόνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ με Αθηναίο γιατρό – Εξαφανισμένος από τη Δευτέρα, τον ψάχνουν στην Αχαΐα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Την έψαχναν στην Πολωνία, την εντόπισαν στη Λευκάδα!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λέσβος: Θρήνος για την άτυχη μάνα Ελένη Βαλελή (pic)