Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ο Λουκάς Παπαδήμος θα υποβληθεί σε χειρουργικό καθαρισμό

Λουκάς Παπαδήμος

Λουκάς Παπαδήμος

Σταθερή είναι η αιμοδυναμική κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο κ. Παπαδήμος δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές και νοσηλευεται στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας όπου και θα παραμείνει για το επόμενο 24ωρο.

Οπως ανακοίνωσαν χθες οι δύο επικεφαλής θεράποντες ιατροί, ο συντονιστής διευθυντής του Α΄ Χειρουργικού Τμήματος κ. Βασίλης Βουγάς και ο συντονιστής διευθυντής του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας κ. Νίκος Παπαευσταθίου, ο κ. Παπαδήμος θα παραμείνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα, για καλύτερη παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας και κυρίως εξαιτίας του τραύματος στον δεξί του μηρό.

«Από το σύμπλεγμα των τραυμάτων που έχει, αυτό στον δεξί μηρό θα λέγαμε ότι είναι το πιο βαθύ. Το έχουμε περιποιηθεί και παρακολουθούμε την εξέλιξή του, η οποία φαίνεται ότι είναι ομαλή», ανέφεραν οι γιατροί.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί χειρουργικός καθαρισμός των τραυμάτων του πρώην πρωθυπουργού.

Ο πρώην πρωθυπουργός τραυματίστηκε την Πέμπτη μετά από έκρηξη παγιδευμένου πακέτου την ώρα που μεταφερόταν με το συτοκίνητό του. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο ίδιος καθώς και δύο φρουροί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες, το τρομοπακέτο στάλθηκε από το Κολωνάκι με αποστολέα που δεν συνδέεται με κάποιο γνωστό πολιτικό πρόσωπο ή οικονομικό παράγοντα.

Οι έρευνες στρέφονται στην οργάνωση “Συνωμοσία των Πυρήνων Φωτιάς” μέλη της είχαν αναλάβει την ευθύνη για την αποστολή τρομοπακέτων τον Μάρτιο σε αξιωματούχους και γραφεία θεσμών στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαψεύδουν ότι ο παγιδευμένος φάκελος που παρέλαβε ο Παπαδήμος “πέρασε” από τη Βουλή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουκάς Παπαδήμος: Από το Κολωνάκι εστάλη ο φάκελος -Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Χρυσή Αυγή είναι ο λόγος που έκλεισαν τα επείγοντα και όχι ο Παπαδήμος (pics)