Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Εισαγγελέας θα ερευνήσει εάν η Ελ. Γιαννακοπούλου πέταξε εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια

Τράπερ

Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνουν οι σοκαριστικές καταγγελίες εργαζομένων στον ΕΟΠΠΕΠ για τη νέα διευθύνουσα του Οργανισμού.

Παραμονές Δεκαπενταύγουστου -υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες- η Ελένη Γιαννακοπούλου πέταξε εικόνες της Παναγίας στο καλάθι των αχρήστων και προσπάθησε να αφαιρέσει σταυρό από το λαιμό υπαλλήλου, λέγοντας της: «Θα σε σώσει αυτό που φοράς στο λαιμό σου;».

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αποφάσισε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομμένων σε βάρος της διευθύνουσας συμβούλου στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η κα Γιαννακόπουλου δυσανασχέτησε με τα θρησκευτικά σύμβολα στα γραφεία των υπαλλήλων, επιχειρώντας να τα εξαφανίσει.

Μεταξύ άλλων αδικημάτων, ο εισαγγελέας θα αναζητήσει εάν έχει διαπραχθεί αυτό της καθύβρισης θρησκεύματος.

Η κα Γιαννακοπούλου υποστηρίζει ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς.